Nimitz rejtély

A Nimitz rejtély a USS Nimitz nevű hadihajó, az Amerikai Haditengerészetnek egy Nimitz osztályú repülőgéphordozó anyahajójánk története. Energiaforrása kettő darab A4W/A1G típusú atomreaktor, hajtómű négy darab gőzturbina Maximális vízkiszorítás több mint 100 ezer tonna.

Tények

A dél-kaliforniai partoknál történt az eset, amikor is magasan képzett katonák, pilóták és tisztek észleltek az ő megfogalmazásukkal élve “azonosítatlan légköri jelenséget”. Fontos megjegyezni, hogy ez nem néhány hétköznapi ember észlelése. Magas rangú kapitány és tapasztalt pilóták számoltak be a nem mindennapi eseményről.

Az észlelés csak a jéghegy csúcsa volt.

USS Nimitz, Nimitz rejtély
USS Nimitz

Az észlelés

Legelső alkalommal a flotta egyik hadihajója észlelte a furcsa dolgot, de légköri jelenségre gyanakodtak. Amikor azonban az észlelés napokon keresztül folytatódott és a kötelék többi hajójának a felvételein is észrevették, hogy valami van ott, vadászgépet küldtek fel, hogy ellenőrizzék fizikai valójában is létezik e az, amit a radaron és a felvételeken megfigyeltek.

Igen létezik, ráadásul később kiderült, hogy egy a körzetben repülő légtér ellenőrést folytató gép is észlelte a jelenséget.

Az F/A-18-as Super Hornet pilótái több azonosítatlan objektumot is megfigyeltek az észlelés helyszínén. Ráadásul az egyik pilóta elmondása szerint, az általa figyelt objektum mintha intelligens irányítás alatt állt volna és úgy tűnt, hogy az a valami ugyanolyan kíváncsi a vadászgépre, mint ő, rá. A pilóták egy nagyobb “Tic-Tac” alakú tárgyról is beszámoltak.

Az esetről rendkívül kevés információ szivárgott ki, mert ami ezután jött arra nem számítottak.

A megfigyelt nagyobb objektum nem sokkal volt kisebb a pilóták által vezetett Super Hornett-nél.

Ami ez után történt…

A fekete öltönyösök

A tisztek elmondása szerint, később ismeretlen fekete öltönyös emberek jelentek meg az észlelő Princeton nevű hadihajó fedélzetén.

Megfigyelők A rejtély című sorozatból
Megfigyelők A rejtély című sorozatból

Minden radar felvételt és a releváns egyéb felvételeket is elvitték! Csak néhány semmit mondó felvétel maradt meg, ami bizonyítéknak kevés.

Így eltűntettek szitne minden nyomot, ami rendelkezésre állt az észlelésről. Mondhatni,hogy meg nem történtnek nyilvánították az esetet és mindent titkosítottak. A Nimitz rejtély ezért rejtély is marad valószínűleg nagyon sokáig, ha nem örökre.

A rejtélyes öltönyösök, a kép illusztráció! Nem hiteles!

A rejtélyes öltönyösök más UFO észlelés alkalmával is megjelentek már, mint például a Rendleshalm erdő incidens esetében, bár abban tudni, hogy az O.S.I. emberei voltak. Beszámolók szerint törvények felett állnak, kifejezéstelen arc és kimértésg jellemzi őket.

Szinte mindent elkövetnek és elkövethetnek, hogy elérjék céljaikat vagy elhalgattassák azt akit akarnak. H bármilyen szervezet ellenőrzése alatt is állnak akkor nekik, korlátlan hatalmuk lehet.